Nieuws

Error bij inschrijving

Wanneer u zich inschrijft via de site en er verschijnt nadien een error, gelieve dan uw inschrijving voor de zekerheid te bevestigen via koalas.info@gmail.com

Groetjes

De eenheidsleiding

Inschrijving nieuwe leden

Beste Koala's

De inschrijvingen voor nieuwe leden zijn geopend op onze website. Informatie over het inschrijvingssysteem en het inschrijvingsformulier vind je hier.

Inschrijven kan vanaf het geboortejaar 2014. Verder willen we ook nog eens melden dat snelheid van inschrijven niet van belang is in ons nieuw inschrijvingssysteem. Inschrijven kan t.e.m. 10/08/2020

 

Een stevige scoutselleboog

De eenheidsleiding

Inschrijvingsmoment kinderen met voorrang

Vandaag vindt het inschrijvingsmoment voor alle kinderen met voorrang plaats (broertjes en zusjes, kinderen van oud-leiding) op onze website. 

We merken dat de site het soms wat moeilijk heeft. Raak je niet op de site, wacht dan gewoon even en probeer een uurtje later eens opnieuw. De tijd van inschrijving is niet meer van belang, dus het maakt niet uit wie als eerste is ingeschreven.

Vorig jaar hadden we ook het probleem dat bij sommige de website wat lastig deed, maar uiteindelijk bleken deze mensen toch ingeschreven te zijn. 

Krijg je een foutmelding bij het inschrijven? (The server returned a "500 Internal Server Error") Dan mag je een mailtje sturen naar koalas.info@gmail.com met volgende gegevens:

  • Naam:
  • e-mail: 
  • geboortedatum:

Zo kunnen we controleren of je succesvol ingeschreven bent.

Krijg je geen foutmelding?
Dan is je kind succesvol ingeschreven!